Glamox

Glamox varmeovner har fokus på design, brukervennlighet og energieffektive løsninger. Du får en ovn som passer inn i ditt miljø, er enkel å betjene og reduserer strømutgiftene dine.
Undersøkelser viser at energiforbruket til romoppvarming kan reduseres med 25 prosent ved dag­- og nattsenking. For skoler, kontor og andre bygg som ikke er i bruk om natten og i helger, kan besparelsen bli 40­-50 prosent. Med slike besparelser vil varmeløsninger fra Glamox i løpet av kort tid være en svært lønnsom investering.

Glamox varmeovner leveres i mange modellvarianter for boliger og næringsbygg. Vi har varmeovner og styringssystemer som passer ditt behov.

Sjå Glamox sine produkter her.

Nobø

Nobø har i flere tiår vært internasjonalt toneangivende innen el-varmeløsninger med sine innovative panelovner og styringssystemer. Med flere millioner solgte ovner er Nobø i dag markedsledende i flere land verden over.

Nobø har nå lansert en helt ny generasjon panelovner og styringssystemer på det nordiske markedet, med en teknologisk plattform som setter standarden for fremtidens el-varmeløsninger. Uovertruffen termostatteknologi kombinerer jevn varme med effektiv energibruk. Resultatet er perfekt varme og lavere strømregning. Nobø er i dag en komplett leverandør av oppvarmingløsninger tilpasset nordiske forhold og kan tilby ulike løsninger for oppvarming av både private bygg og næringsbygg.

Sjå Nobø sine produkter her.